Længe har vores skønne forbrugere henvendt sig til os og spurgt efter en havredrik, der med garanti skummer hver gang. Og vi har lyttet! Vi spurgte også vores følgere på Plantebevægelsen hvad navnet skulle være og det landede på “Skumbar”. Tag et kig på vores yndlingskaffeopskrifter her.
Planteblog
Hr. tjener… der er græs i min suppe!?
Når vi leder efter klimavenlige alternativer at sætte på spisebordet, har vi blandt andet fokus på nye proteinkilder. Vores mission i NATURLI’ er at producere plantebaserede fødevarer, som kan fungere som alternativer til konventionelle animalske fødevarer.
Derfor er vi gået ind i et partnerskab med forskere fra bl.a. Danmarks Tekniske Universitet og Aalborg Universitet i projektet InnoGrass. Her skal vores innovationschef Jan Lund være med til at undersøge, hvordan man kan trække proteiner ud af, ja, græs, og bruge det til mad til mennesker. Læs mere
Fars er blevet til Ærtebaseret Hakket
Hvor ærten?! Har du haft svært ved at finde NATURLI’s ærtebaserede Fars i køledisken? Så er det måske fordi den har skiftet navn, så den nu hedder det samme som sin storebror, Hakket. Du finder ærtebaseret Hakket og soyabaseret Hakket side om side med det hakkede oksekød i køledisken.
Kan en professionel cykelrytter leve af planter?
Hvordan kan man være professionel cykelrytter og leve hovedsageligt af planter? Læs hvordan i vores blogindlæg af den 21-årige professionelle cykelrytter Jonas Gregaard Wilsly. Han kører for WorldTour-holdet Astana Pro Team og er særlig dygtig til bjergkørsel.
NATURLI’ først med affaldspiktogram på emballage
Nu bliver det nemmere at være affaldsbevidst forbruger! Som den første virksomhed har NATURLI’ lanceret emballage med et piktogram fra det piktogramsystem, som Dansk Affaldsforening har udviklet sammen med KL, Miljøstyrelsen og futu design. Det skal sikre, at plastikken bliver genanvendt.
To af Årets Veganske Priser gik til NATURLI’
I NATURLI’ knokler vi hver dag for at gå forrest i udviklingen af plantebaserede fødevarer. Vi tror nemlig på, at plantebaseret mad og drikke er den bedste, mest bæredygtige vej til en grønnere fremtid. Se hvilke priser vi vandt her.
Smagen af en grønnere fremtid
Nye plantedrikke fra NATURLI’ Foods vil nu udfordre mælken i køledisken – både på smag og miljø. Læs nyheden her og se de slående tal for hvor meget mindre C02 plantedrikkene udleder.
Få kål på madpakken
Mangler du også inspiration til at lave en lækkert plante-madpakke? Med kokken Søren fra Frederiksgade 42 har vi fået udviklet tre opskrifter, der får din kollegas madpakke til at blegne.
Greasy har aldrig smagt grønnere
Er koldsveden, rystelser, dundrende hovedpine og ulidelig tørhed i munden og en umådelig trang til fed og salt mad over dig? Det er et typisk scenarie, når vi rammer 1. januar og nytårsnatten er passeret. Få din grønne tømmermændskur lige her!