Hvor klima-tung er din mad?

Der er ingen Planet B. Derfor går vi i NATURLI’ nu forrest og mærker plantebaseret kød, plantedrikke og Smørbar, så forbrugerne klart kan se, hvilket CO2 aftryk det giver at spise plantebaserede produkter. NATURLI’ håber, at andre fødevareproducenter følger efter.

Læs mere

Er mælk en hellig ko?

Er det fair, at kakaomælk fra komælk skal have en kæmpe skattefordel i forhold til kakaodrik lavet på planter?

  Læs mere

Plastik hører ikke til i havet

Vil du lære mere om hvordan plastik fra havet kan indsamles og genbruges – og vil du en tur helt ud til Vesterhavet med sand mellem tæerne og vind i håret, mens du gør en forskel for miljøet?

Læs mere

Planteræs med Jonas Gregaard

To klimatosser på tur! Vores allerherligste direktør Henrik Lund blev inviteret med på en træningstur sammen med cykelstjerne Jonas Gregaard på de sjællandske landeveje – og Henrik var klar til at spænde hjelmen med et kæmpe ja tak!

Læs mere

Gelato Claus: Manden, der drømmer om plantebaseret is

Mød manden, der i daglig tale hos NATURLI’ kaldes Gelato Claus – han er hjernen bag alle NATURLI’s is. De bliver lavet i et lille ismejeri i Thy, hvor alt produceres efter NATURLI’ vejen. Her er altså ingen spor af mælkeprodukter eller ko – alt er 100% plantebaseret! Læs mere

Pølsesnak fra EU: der skal være monopol på kød-ord

Det var ikke aprilsnar, selv om mange trak på smilebåndet, da Europa-Parlamentets Landbrugsudvalg i går besluttede, at produkter kun må hedde noget med bøf, pølser, burger og hamburger, hvis der er kød i. Er det så også slut med pølsebrød, pølsefingre og frugtkød? Og skal Bo Hamburger døbes om? Læs mere