Er det fair, at kakaomælk fra komælk skal have en kæmpe skattefordel i forhold til kakaodrik lavet på planter?
Planteblog
NATURLI’ åbner grøn restaurant – uden kompromis med smagen
Frikadeller med kartoffelsalat, bøf bearnaise og klassisk biksemad. Lutter traditionelle retter, men hos NATURLI’ har vi udviklet en ny og 100 pct. plantebaseret udgave. Læs mere
Plastik hører ikke til i havet
Vil du lære mere om hvordan plastik fra havet kan indsamles og genbruges – og vil du en tur helt ud til Vesterhavet med sand mellem tæerne og vind i håret, mens du gør en forskel for miljøet?
Udbryderkonge Mads Würtz er NATURLI’s plantekammerat
Har du også bemærket, at der er en cykelrytter til Tour de France, der er liiige lidt sejere end de fleste? Det har vi i hvert fald! Det er nemlig ingen ringere end vores plantekammerat, 25-årige Mads Würtz. Læs mere
Planteræs med Jonas Gregaard
To klimatosser på tur! Vores allerherligste direktør Henrik Lund blev inviteret med på en træningstur sammen med cykelstjerne Jonas Gregaard på de sjællandske landeveje – og Henrik var klar til at spænde hjelmen med et kæmpe ja tak!
Gelato Claus: Manden, der drømmer om plantebaseret is
Mød manden, der i daglig tale hos NATURLI’ kaldes Gelato Claus – han er hjernen bag alle NATURLI’s is. De bliver lavet i et lille ismejeri i Thy, hvor alt produceres efter NATURLI’ vejen. Her er altså ingen spor af mælkeprodukter eller ko – alt er 100% plantebaseret! Læs mere
Pølsesnak fra EU: der skal være monopol på kød-ord
Det var ikke aprilsnar, selv om mange trak på smilebåndet, da Europa-Parlamentets Landbrugsudvalg i går besluttede, at produkter kun må hedde noget med bøf, pølser, burger og hamburger, hvis der er kød i. Er det så også slut med pølsebrød, pølsefingre og frugtkød? Og skal Bo Hamburger døbes om? Læs mere
Klimavenlige kaffeklassikere
Længe har vores skønne forbrugere henvendt sig til os og spurgt efter en havredrik, der med garanti skummer hver gang. Og vi har lyttet! Vi spurgte også vores følgere på Plantebevægelsen hvad navnet skulle være og det landede på “Skumbar”. Tag et kig på vores yndlingskaffeopskrifter her.
Hr. tjener… der er græs i min suppe!?
Når vi leder efter klimavenlige alternativer at sætte på spisebordet, har vi blandt andet fokus på nye proteinkilder. Vores mission i NATURLI’ er at producere plantebaserede fødevarer, som kan fungere som alternativer til konventionelle animalske fødevarer.
Derfor er vi gået ind i et partnerskab med forskere fra bl.a. Danmarks Tekniske Universitet og Aalborg Universitet i projektet InnoGrass. Her skal vores innovationschef Jan Lund være med til at undersøge, hvordan man kan trække proteiner ud af, ja, græs, og bruge det til mad til mennesker. Læs mere