Skal du med på kokkeskole?

Kan du huske dengang plantebaseret mad var brune ris og selleribøffer? Dengang det tætteste man kom på et plantebaseret alternativ var en grøntsagsblanding fra frost?

Læs mere

Er mælk en hellig ko?

Er det fair, at kakaomælk fra komælk skal have en kæmpe skattefordel i forhold til kakaodrik lavet på planter?

  Læs mere

Plastik hører ikke til i havet

Vil du lære mere om hvordan plastik fra havet kan indsamles og genbruges – og vil du en tur helt ud til Vesterhavet med sand mellem tæerne og vind i håret, mens du gør en forskel for miljøet?

Læs mere

Vi trækker parti af NATURLI’ Økologisk Smørbar tilbage

Analyser har vist små spor af valleprotein i et parti NATURLI’ Smørbar, som er produceret af Grønvang Food. Derfor har NATURLI’ Foods, som sælger produktet, besluttet at tilbagetrække alle berørte NATURLI’ Økologisk Smørbar produkter fra butikkerne.

Læs mere

Planteræs med Jonas Gregaard

To klimatosser på tur! Vores allerherligste direktør Henrik Lund blev inviteret med på en træningstur sammen med cykelstjerne Jonas Gregaard på de sjællandske landeveje – og Henrik var klar til at spænde hjelmen med et kæmpe ja tak!

Læs mere

Gelato Claus: Manden, der drømmer om plantebaseret is

Mød manden, der i daglig tale hos NATURLI’ kaldes Gelato Claus – han er hjernen bag alle NATURLI’s is. De bliver lavet i et lille ismejeri i Thy, hvor alt produceres efter NATURLI’ vejen. Her er altså ingen spor af mælkeprodukter eller ko – alt er 100% plantebaseret! Læs mere

Pølsesnak fra EU: der skal være monopol på kød-ord

Det var ikke aprilsnar, selv om mange trak på smilebåndet, da Europa-Parlamentets Landbrugsudvalg i går besluttede, at produkter kun må hedde noget med bøf, pølser, burger og hamburger, hvis der er kød i. Er det så også slut med pølsebrød, pølsefingre og frugtkød? Og skal Bo Hamburger døbes om? Læs mere