- Hvad betyder bæredygtighed for NATURLI'?
NATURLI' drømmer om en, at det er planterne, der fylder på spisebordene, så vi kan få en grønnere verden og en bedre balance mellem mennesker og natur. Derfor er bæredygtighed et vigtigt aspekt for os og vi bestræber os på, at kunne tilbyde plantebaserede fødevarer, som kan gøre en forskel for miljøet.
- Hvor stort et CO2-aftryk giver plantebaserede fødevarer?
Generelt udledes der meget mindre CO2 i produktionen af plantebaserede fødevarer end ved animalske fødevarer – også selv om der regnes helt fra råvaren på marken til færdig fødevare. Det præcise CO2-aftryk i processen fra jord til bord på vores produkter, er vi i gang med at få udredt fra en ekstern samarbejdspartner. Og det fortæller vi meget mere om på de sociale medier under "Plantebevægelsen", så snart vi kan.
- Hvilken type palmeolie bruger I?
Nogle af vores produkter indeholder bæredygtig, RSPO-certificeret palmeolie. Det vil sige, at den ikke har medført fældning af regnskovene og olien er høstet etisk forsvarligt.
- Hvorfor bruger I ikke glas frem for plastik emballage?
Det er billigere og mindre CO2 belastende at producere plast, hvis vi sammenligner med glas. Dette hænger blandt andet sammen med, at plastik er meget lettere end glas, og dermed nedsættes CO2 belastningen ved transport. Her hos NATURLI' er vi i en proces, hvor vi løbende kigger på vores emballage, og vi arbejder kontinuerligt sammen med leverandører om mulige forbedringer. Aktuelt samarbejder vi med vores leverandør om muligheden for genbrugsplast. Vi vil gerne understøtte løsninger, hvor vi BÅDE får genbrugt plastik og reduceret klimabelastningen fra vores produkter.
Hvis du ikke fandt det du søgte er du altid
velkommen til at tage fat i os