- Hvordan smager det? Smager det af kød?
Det korte svar er: Det smager rigtigt godt!
Under udviklingen af produktet har vi smagt, justeret, smagt, justeret… så mange gange, at vi ikke har tal på det mere. Smagen ligger tæt på hakket oksekød. Den ligger så tæt på, at Hakket kan bruges i alle de retter, hvor man normalt bruger hakket oksekød, fx lasagne, hakkebøffer, chili sin carne og spaghetti bolognese. Det skal prøves!
- Hvorfor er produktet ikke økologisk?
NATURLI' Hakket kan ikke produceres økologisk ENDNU, men tro os – vi arbejder på det!
Vores mål er at bidrage til at genskabe den gode balance mellem mennesket og naturen. Derfor har vi valgt at præsentere produktet som et konventionelt produkt nu frem for at vente. Konventionel plantebaseret kost giver en høj CO2-besparelse sammenlignet med animalsk kost.* Det er fortsat en stor gevinst for miljøet, som vi skal tage nu.
Vi vil gerne inspirere endnu flere til at spise plantebaseret, og vi ser det som vores rolle at gøre de plantebaserede fødevarer tilgængelige for alle.
Arbejdet med at lave en økologisk variant er en udfordring, da de ingredienser, produkter indeholder, er vanskelige at finde økologisk. Men vi afsøger hele tiden nye muligheder og planteproteiner til at kunne skabe et nyt og lækkert produkt, der har de rette egenskaber, kvalitet og smag.
* Kilde: Dansk Vegetarisk Forening
- Hvorfor har I lanceret denne type produkt?
NATURLI' laver kun kvalitetsprodukter. Vi står 100% inde for vores produkter, og bruger mange ressourcer på produktudvikling og på at skaffe de bedste basisråvarer. Det gør vi for sikre velsmagende plantebaserede produkter, som forbrugerne efterspørger. NATURLI’ Hakket passer fint ind i vores bestræbelser på at levere høj kvalitet til en attraktiv pris. På den måde opnår vi det, vi overordnet gerne vil: inspirere endnu flere til at spise plantebaseret.
- Hvordan arbejder I med miljøvenlig emballage?
Vi er hele tiden på udkig efter mere miljøvenlig emballage, men der er mange hensyn at tage. Emballagen skal være egnet til fødevaren, og det skal være til at betale.
NATURLI' Hakket har eksempelvis en emballage bestående et højt niveau genbrugsmateriale, og så fortæller vi på bagsiden, hvordan emballagen bortskaffes på en ansvarlig måde. Det er et skridt på vej mod mere bæredygtige emballager.
- Hvad med allergier og cøliaki?
Hos NATURLI' er vores primære mål at lave velsmagende plantebaserede produkter, og hvor det er muligt, undgår vi allergener. Desværre er det ikke altid muligt. Soya og hvedegluten er særlig velegnede til at lave den kødlignende struktur, som i vil se i nogle af vores produkter. Soyabønner er meget proteinrige og har en sammensætning, som også gør dem velegnede at lave alternativer til mælk. Derudover tilbyder vi også plantedrikke baseret på andre råvarer, så du som forbruger har et valg.
- Hvorfor kalder I det kød, når det ikke er kød?
Vi har givet vores produkt navnet Hakket fordi det er hakket og for klart at vise forbrugerne, at produktet kan bruges i alle de retter, hvor de normalt bruger hakket oksekød. Produktet kan også bruges til en lang række andre retter, fordi man kan krydre det helt efter smag og behag. Vores fokus er på anvendelsen af produktet.
- Hvordan tilbereder man NATURLI' Hakket?
Selvom Hakket minder om hakket oksekød, så skal det tilberedes lidt anderledes. Der er angivet hvordan på bagsiden af pakken, men her er også lidt instruktioner, så du kan give dig i kast med 100% plantebaserede livretter.
HAKKEBØFFER
Ælt og form farsen til bøffer
Læg bøfferne pa en kold pande med lidt fedtstof og skru op på middelvarme.
Lad bøfferne stege ved middelvarme til de er tilpas brunede. Vend af og til med en bred paletkniv.
Tip! Tilsæt lidt finthakket løg og (svampe)soyasauce i farsen og dine favoritkrydderier. Det giver bøffen en skøn smag.HAKKET TIL FX BOLOGNESE, PIZZA, LASAGNE …
Hæld NATURLI’ HAKKET i en gryde og skru op til middelvarme.
Svits ved middelvarme under omrøring 10-12 minutter. Herefter er det klar til brug i din ret.Velbekomme!
- Kan man fryse NATURLI' Hakket?
NATURLI' Hakket kan godt fryses. Vi anbefaler at det tør helt op i køleskab inden tilberedning. Det samme gælder færdigtilberedte retter.
- Hvor lang tid kan pakken holde sig efter åbning?
Pakken kan holde 24 timer efter åbning.
Hvis du ikke fandt det du søgte er du altid
velkommen til at tage fat i os