• Produkter
  • Opskrifter
  • Klima & Miljø
  • Shop
  • Planteblog
  • FAQ
  • Kontakt
  • Sprog
    • EN
    • NO
    • ET
    • DE
    • LT
    • FI
    • SK
    • RO
    • SE
VeganuaryMesteren og lærlingenFrokostAftensmadDen søde tandMorgenmadSnacksBagværkDrikkeJul
Opskrifter

Den søde tand

Islagkage

Cookies

Halloween muffins

Voldsomt lækre veggievafler

Ris a la mande med Thomas Erex

Bean Brownies

Ris ala NATURLI’ med kirsebærsauce

Risengrød

Brunkager med Mei Mei Dreier

Plante cupcakes med Smørbar cream med Sara Nersting, junior direktør

Kanelsnegle med fuldkorn

Varm kakao m/plantebaserede marshmellows

Plantevafler med is

Regnbue islagkage

Raspberry Planteshake

NATURLI’ Lakridsis med chokoladesovs & bær

Nemme plantebaserede brownies

Karamel”cheese”cake m/karamelsauce & -knas

Den Ultimative Plante-shake

Ris a la Mande m. Kirsebærsauce

Citron- & birkesmuffins

Havrepandekager med blåbær og banan

Choko-hasselnød-smørepålæg

Chokostjerne

Chokoladebrownie med blåbærmousse

Fuldkorns-kanelsnegle med havredrik

Romkugler

Søde pandekager

Frossen Cheese Cake

Karamel af NATURLI’ Smørbar

Donuts

Cupcake Frosting

Mælkefri koldskål

Kammerjunker

Plantebevægelsen

visakort Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Ja tak, jeg ønsker at modtage nyhedsbrev fra Naturli' Foods vedrørende vores produkter, konkurrencer, opskrifter, nyheder mv. via e-mail.
Du kan altid framelde dig nyheder fra Naturli’ Foods ved at trykke på frameld-linket i bunden af vores nyhedsmails eller sende en mail til gdpr@dragsbaek.dk.
Vores privatlivspolitik forklarer, hvordan vi bruger dine persondata.

NATURLI’ Foods A/S
Grønvangsallé 2a
6600 Vejen
CVR-nr: 25476573
E-mail: info@naturli-foods.dk
Telefon: +45 86 14 83 00

  • Om Naturli’
  • Presse
  • Privatlivspolitik
  • Cookies